Matt Sleeps kortingscode: zó kom je aan de beste kortingen

5 minuten
Matt Sleeps kortingscode
credit: Matt Sleeps

Van plan om binnenkort een Matt Sleeps matras, boxspring, kussen of topper aan te schaffen? Dat kan natuurlijk een flinke uitgave zijn dus een Matt Sleeps kortingscode komt als geroepen! Maar een goede nachtrust is een belangrijke investering, zodat je overdag actiever bent. Het Matt matras biedt je uitstekend comfort en ondersteuning doordat je het beste matras volledig kunt aanpassen. Lees hieronder meer over Matt Sleeps kortingscode!

Geschiedenis van Matt Sleeps

Matt Sleeps is een in Nederland gevestigd bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het idee voor het bedrijf ontstond nadat de oprichter merkte dat er weinig innovatie was in de markt voor matrassen en dat klanten vaak ontevreden waren over hun slaapervaring. Hierdoor ontstond het idee voor Matt Sleeps. Matt Sleeps is een bedrijf dat zich richt op het bieden van een gepersonaliseerde slaapervaring door middel van aanpasbare matrassen. In de afgelopen jaren heeft Matt Sleeps zijn aanbod uitgebreid met andere slaapproducten, waaronder kussens, toppers, matrasbeschermer en beddengoed. Het bedrijf heeft ook zijn activiteiten uitgebreid naar andere Europese landen, waaronder België, Duitsland en Frankrijk.

Matt Sleeps staat bekend om zijn hoogwaardige producten en gepersonaliseerde service. Matt Sleeps blijft streven naar innovatie en verbetering van de slaapervaring van zijn klanten. We vertellen je hieronder meer over Matt Sleeps en Matt Sleeps kortingscode! 

Beste matras 2023: het aanpasbare matt sleeps matras

Matt Sleeps heeft sinds de oprichting in 2016 een snelle groei doorgemaakt en heeft inmiddels een breed assortiment aan slaapproducten ontwikkeld. Het bedrijf werkt samen met Europese fabrikanten en gebruikt alleen hoogwaardige materialen in hun producten.

Bekijk kortingsactie op mattsleeps.com

Samenstelling Matt matras

Het Matt matras is een kwaliteitsmatras gemaakt van de volgende materialen:

 • Een 1 cm brede bovenzij hoes gemaakt van Tencel, polyester en viscose.
 • 4 cm brede hyper steunlaag met een densiteit van D40.
 • 4 cm brede traagschuimlaag met een D60 densiteit.
 • Zachte laag koudschuim van 8 cm.
 • Harde laag van 8 cm koudschuim met een gemiddelde densiteit van D40.
 • Een antislip onderzijde van polyester.

Het Matt matras zorgt voor de juiste drukverdeling en warmte isolatie, waardoor je goede ondersteuning krijgt. Een fijn matras waar je vast en zeker een Matt Sleeps kortingscode voor wilt hebben. Het innovatieve Matt matras (25cm) met 6 hardheden in 1 kan je thuis altijd zelf aanpassen. Het matras wordt geleverd in stand 3 (medium). Wil je toch iets harder of zachter? Rits het matras open en verander de hardheid wanneer je wilt. Het Matt matras is verkrijgbaar in de breedtes 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Beschikbare lengtes zijn 190, 200, 210 en 220 cm.

Matt Sleeps kortingscode: het Matt matras

Het aanpasbare Matt matras kun je thuis volledig instellen naar je eigen behoeften door de 6 hardheden die je kunt aanpassen. Het Matt Sleeps matras wordt geleverd in medium stand. Als je het matras harder of zachter wil hebben kun je ‘m gemakkelijk openritsen en de hardheid aanpassen. Hij voldoet aan alle eisen als het gaat om comfort en scoort een dikke 4.7 op Trustpilot! De investering waard waarvoor je een Matt Sleeps kortingscode wil. 

Matt Sleeps maakt gebruik van duurzame materialen zoals Tencel en is volledig biologisch afbreekbaar. Tencel wordt gemaakt van eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen en de hoes van het matras bestaat uit deze stof. De Tencel hoes is wasbaar op 60 graden Celsius. Matt is een universeel matras en is compatibel met (elektrische verstelbare) lattenbodems, boxsprings en meer. 

Daarnaast behoort Matt Sleeps tot de 50 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Zo verkoopt het bedrijf geen onzin of valse beloftes, maar matrassen van de hoogste kwaliteit tegen prima prijzen, los van de Matt Sleeps kortingscode.

De voordelen van een Matt matras:

 • Ideaal voor iedereen door de aanpasbaarheid.
 • Gemaakt van duurzame materialen.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding. 
 • Past zich aan de lichaamsbouw aan.
 • Samengesteld na uitvoering onderzoek met TU Delft. 
 • 120 dagen proefslapen.
 • Geregeld Matt Sleeps kortingscodes. 
 • 10 jaar garantie.
 • Gratis bezorging & ophalen.
 • Wasbare tijk. 

De nadelen van een Matt matras:

 • Weinig keuze aanbod.                                   

Matt Sleeps kortingscode

Kortingscodes zijn codes die klanten kunnen invoeren tijdens het afrekenen op de website van een winkel om korting te krijgen op hun aankoop. Deze codes kunnen worden uitgegeven door het bedrijf zelf of door externe coupon- en kortingscode-websites.

Als je op zoek bent naar een Matt Sleeps kortingscode, kun je het beste zoeken op coupon- en kortingscode-websites, of je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief van Matt Sleeps om op de hoogte te blijven van eventuele kortingsacties. Je kunt ook de social media-accounts van Matt Sleeps volgen om op de hoogte te blijven van eventuele kortingsacties. Matt Sleeps heeft geregeld diverse kortingen voor klanten. Het is ook de moeite waard om te kijken of er bepaalde evenementen of feestdagen zijn waarop Matt Sleeps kortingen aanbiedt, zoals Black Friday of Kerstmis.

Combinatiekorting bij Matt Sleeps: eigen Matt Sleeps kortingscode

Matt Sleeps biedt vrijwel altijd een combinatiekorting. Een combinatiekorting is een korting die wordt aangeboden wanneer klanten meerdere producten tegelijkertijd kopen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat klanten korting krijgen wanneer ze een matras en een kussen samen kopen. De korting kan een vast bedrag of een percentage van de totale prijs zijn. Bij Matt Sleeps geldt dat wanneer je bijvoorbeeld een Matt Sleeps boxspring koopt en het Matt matras toevoegt aan je bestelling je 10% combinatiekorting krijgt. 

Combinatiekortingen worden vaak aangeboden door bedrijven als een manier om klanten aan te moedigen meer producten te kopen en om hen te belonen voor het combineren van aankopen. Het kan ook een manier zijn om klanten te stimuleren om producten te kopen die goed bij elkaar passen en die samen een optimale slaap ervaring bieden.

Als je geïnteresseerd bent in een Matt Sleeps kortingscode die wordt aangeboden op de website, raden we aan om de website te bezoeken en de voorwaarden voor deze korting te bekijken. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Matt Sleeps voor meer informatie over eventuele combinatiekortingen die momenteel beschikbaar zijn.

FAQ Matt Sleeps

Hoe kan ik betalen bij Matt Sleeps? 

Stel je hebt je bestelling klaar staan en je hebt een Matt Sleeps kortingscode, dan zijn er diverse betaalmogelijkheden beschikbaar in de webshop, zoals Ideal, PayPal en Creditcard. Bij Matt Sleeps is het mogelijk om slaapproducten in 3 termijnen te betalen. Bij Matt Sleeps werken ze met een vast aflosbedrag per maand.  Eerder of extra aflossen is ook geen probleem. Dit is een ideale optie voor degenen die niet direct de slaapproducten kunnen afbetalen.

Hoe snel kan ik mijn bestelling bij Matt Sleeps thuis verwachten?

Heb je je bestelling geplaatst met een Matt Sleeps kortingscode? Dan is het handig om te weten wanneer je de product(en) thuis kunt verwachten. Als je het Matt matras, matrasbeschermer, beddengoed, hoeslaken, topper of kussen koopt voor 15:00, dan kun je je bestelling in ongeveer 4 werkdagen thuis verwachten. Andere slaapproducten zoals een Matt Sleeps boxspring wordt zo snel mogelijk op maat gemaakt en verzendklaar gemaakt en de daaropvolgende montage is binnen 1-2 weken.

Kan ik het Matt matras eerst thuis uitproberen voordat ik overga tot aankoop?

Het nieuwe matras van Matt Sleeps kun je eerst 120 dagen thuis uitproberen op de kosten van Matt Sleeps. Indien je dan toch een ander matras wil, kun je het matras gratis terugsturen, ongeacht de Matt Sleeps kortingscode.

Wat is de garantie bij Matt Sleeps?

Bij Matt Sleeps krijg je naast een Matt Sleeps kortingscode ook garantie op alle matrassen en accessoires. Zo krijg je maar liefst 10 jaar garantie op jouw Matt matras en zelfs 25 jaar garantie op jouw boxspring van Matt Sleeps. Kijk op de garantie pagina voor meer informatie over de verschillende garanties. Deze kan variëren van ongeveer vijf tot vijfentwintig jaar.

Van welk materiaal is het Matt matras gemaakt?

Het matras van Matt Sleeps bestaat uit 5 lagen en een hoes. De hoes is volledig afritsbaar en machine wasbaar op 60 graden. Hieronder vind je de volledige samenstelling van het matras:

 • Bovenzijde hoes (1cm)
 • Hypersupport (4cm)
 • Traagschuim (4cm)
 • Koudschuim zacht (8cm)
 • Koudschuim hard (8cm)
 • Antislip / onderzijde hoes

Densiteiten
Hypersupport:   SG40
Traagschuim:     SG54
Koudschuimen: SG40 (gemiddeld)

Samenstelling hoes
Bovenzijde/witte zijde: 19% lyocel (tencel) / 19% viscose / 62% Polyester 

Onderzijde met antislip: 100% Polyester

Waar ben je naar op zoek?