Matt Sleeps Kussen Review en Ervaring

3 minuten

Matt Sleeps Kussen Review en Ervaring

Matt Sleeps is onderhands een welbekende naam binnen de Nederlands matrassen wereld geworden. Het bedrijf is ooit begonnen met het verkopen van matrassen, maar heeft in de laatste jaren hun assortiment goed uitgebreid. Zo verkoopt Matt Sleeps nu kussen, matrasbeschermers, beddengoed en hoeslakens. 

We gaan kijken naar de verschillende facetten die invloed hebben op de kwaliteit van een kussen en hoe het Matt Sleeps kussen scoort op deze verschillende factoren. 

Ideale Kussen

Wanneer heb je nou het juist kussen gevonden? Het juiste kussen moet ervoor zorgen dat je ruggengraat in een rechtelijn is en de nekwervels worden ontlast. Je kan opmerken dat je kussen niet meer goed genoeg is als je hoofd te veel naar voor of achter hangt of teveel naar de zijkant voor zijslapers.

Design Matt Sleeps Kussen

Het kussen van Matt Sleeps heeft een ergonomisch ontwerp dat ervoor zorgt dat je hoofd en nek op de juiste manier worden ondersteund. Het kussen is speciaal ontworpen om de contouren van je hoofd en nek te volgen, waardoor je een goede uitlijning van je wervelkolom behoudt. Hierdoor wordt de druk op je nek en schouders verminderd, wat kan helpen om pijn en stijfheid te voorkomen

Dit design komt voor uit een ontwikkelingsperiode van 3 jaar. Er is hierbij onderzoek gedaan naar het slaapgedrag van rug en zijslapers. Uit dit onderzoek blijkt dat zijslapers vaak meer aan de zijkant liggen van het kussen en rugslapers vaker in het midden. Dit in combinatie met het gegeven dat rugslapers vaak een lager kussen nodig hebben dan zijslapers, heeft Matt Sleeps hier slim op in gespeeld door het midden van het kussen lager te maken dan de zijkanten. Zo biedt het kussen voor zowel rug áls zijslapers een goede ondersteuning.

Hoogwaardige materialen

Het kussen van Matt Sleeps is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel zijn. Het kussen is gevuld met traagschuim dat zich aanpast aan de contouren van je hoofd en nek. Dit zorgt voor een betere ondersteuning en vermindert de drukpunten. Het kussen heeft ook een hypoallergene hoes die wasbaar is, zodat je het kussen gemakkelijk schoon kunt houden.

Het kussen van Matt Sleeps is gevuld met traagschuim, ook wel bekend als memory foam. Dit materiaal is een van de meest populaire vullingen voor kussens, matrassen en andere slaapaccessoires vanwege de comfortabele en ondersteunende eigenschappen.

Traagschuim is een visco-elastisch materiaal dat zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Wanneer je op het kussen ligt, zorgt het traagschuim ervoor dat je hoofd en nek op de juiste manier worden ondersteund. Dit kan helpen om de druk op je nek en schouders te verminderen en pijn en stijfheid te voorkomen.

Bovendien heeft traagschuim een lange levensduur en blijft het zijn vorm behouden, zelfs na langdurig gebruik. Het materiaal is ook hypoallergeen, wat betekent dat het minder vatbaar is voor allergenen zoals stof en huisstofmijt.

Ervaringen met het Matt Sleeps kussen

Over het algemeen zijn de reviews over het Matt Sleeps kussen zeer positief. Matt Sleeps scoort op Trustpilot een 4,8. Dit gaat uiteraard niet alleen over het kussen maar over Matt Sleeps als bedrijf. Als je even tussen de reviews gaat zoeken zie je wel een paar reviews over het Matt Sleeps Kussen voorbij komen. Hieronder zijn er een paar voorbeelden van deze reviews over het kussen zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken.

Trustpilot_Matt_Sleeps_Kussen_Review_ervaring

Matt_Sleeps_Trustpilot_Kussen_ervaring_Review_

 Kussen_ervaring_Review_Matt_Sleeps_Trustpilot_

Matt_Trustpilot_Sleeps_Kussen_ervaring_Review_

Matt_Sleeps_ervaring_Trust_pilot_Review

 

 

Waar ben je naar op zoek?