Dekbed 160 x 200: Lees Alles over Dit Type Dekbed.

13 minuten

dekbed 160 x 200Een dekbed met de afmetingen 160 x 200 is een populaire keuze voor een tweepersoonsbed. Het biedt comfort en warmte voor twee personen tijdens het slapen. Met een breedte van 160 cm en een lengte van 200 cm is dit formaat dekbed geschikt voor de meeste standaard tweepersoonsbedden.

Bedtwijfelaars Favoriet
 
 
 
5.0
4.5
3.5
3.5
€129,00
€50,95
€47,95
€24,90
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
 • Voorkomt overmatig zweten
 • Hotelkwaliteit
 • Ideaal voor in de winter
 • 140 x 200 centimeter
 • Eenpersoons dekbed
 • Perfect voor de lente en zomer
 • 100% polyester
 • Goede thermische eigenschappen
 • Licht en comfortabel
Bedtwijfelaars Favoriet
5.0
€129,00
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
4.5
€50,95
 • Voorkomt overmatig zweten
 • Hotelkwaliteit
 • Ideaal voor in de winter
3.5
€47,95
 • 140 x 200 centimeter
 • Eenpersoons dekbed
 • Perfect voor de lente en zomer

Dekbed 160 x 200: keuze maken

Bij het kiezen van een dekbed van dit formaat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals het type vulling, de warmteklasse en de kwaliteit van het dekbed.

Dekbed 160 x 200: soorten vulling

Een dekbed van 160 x 200 cm kan verschillende soorten vulling hebben, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gewenste warmte-isolatie. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten vulling:

1. Dons vulling

Donsdekbedden zijn licht en comfortabel, omdat ze gevuld zijn met de zachte veren van eenden of ganzen. Dons biedt uitstekende isolatie en zorgt ervoor dat het dekbed zich naar het lichaam vormt voor een goede warmteverdeling.

2. Veren vulling

Veren worden ook gebruikt als vulling voor dekbedden, maar ze zijn zwaarder en minder zacht dan dons. Ze kunnen nog steeds voor een goede isolatie zorgen en zijn vaak iets betaalbaarder dan donsdekbedden.

3. Synthetische vezels

Dekbedden met synthetische vulling zijn meestal gemaakt van polyester. Ze zijn hypoallergeen en gemakkelijk te onderhouden, omdat ze vaak machinewasbaar en sneldrogend zijn. Ze zijn geschikt voor mensen met allergieën.

4. Wollen vulling

Woldekbedden zijn natuurlijk ademend en kunnen vocht goed reguleren. Ze zijn geschikt voor alle seizoenen, omdat ze koel aanvoelen in de zomer en warmte bieden in de winter.

5. Katoenen vulling

Katoenen dekbedden zijn licht en ademend, maar ze bieden minder isolatie dan andere materialen. Ze zijn ideaal voor de warmere maanden van het jaar.

6. Zijde vulling

Zijden dekbedden zijn zeer licht en luxe. Ze zijn ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan een lichter dekbed en zijn ook geschikt voor mensen met allergieën.

Bij het kiezen van het juiste dekbed is het essentieel om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren, eventuele allergieën en het klimaat waarin je woont. Zo kun je het dekbed vinden dat het beste bij jou past.

Dekbed 160 x 200: warmteklasse

De warmteklasse van een dekbed geeft aan hoe warm het dekbed is en is belangrijk om rekening mee te houden, afhankelijk van het klimaat en je persoonlijke voorkeur.

Dekbed 160 x 200: Warmteklasse 1

Een dekbed met warmteklasse 1 is geschikt voor koude omstandigheden en biedt een zeer hoge isolatie. Het is ontworpen om je warm te houden in koude winters en in een koude slaapkamer. Dekbedden met warmteklasse 1 hebben doorgaans een dikke vulling die veel warmte vasthoudt.

Als je een dekbed zoekt voor gebruik in de winter of als je het snel koud hebt tijdens het slapen, dan is een dekbed met warmteklasse 1 een uitstekende keuze. De vulling van deze dekbedden kan variëren, zoals dons, veren, wol, of synthetische materialen, maar ze zijn allemaal ontworpen om een zeer hoge mate van isolatie te bieden.

Het is belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en slaapomstandigheden bij het kiezen van een dekbed. Als je het snel warm hebt of in een verwarmde slaapkamer slaapt, kan een dekbed met warmteklasse 1 mogelijk te warm zijn. In dat geval zou je kunnen overwegen om een dekbed met een lagere warmteklasse te kiezen, zoals warmteklasse 2 of 3, die geschikter zijn voor gematigde of warmere omstandigheden.

Dekbed 160 x 200: Warmteklasse 2

Een dekbed met warmteklasse 2 is geschikt voor gematigde omstandigheden en biedt een goede isolatie voor het hele jaar door, behalve in de warmste zomernachten. Het is ontworpen om je comfortabel warm te houden in de meeste seizoenen, maar kan wat lichter zijn dan een dekbed met warmteklasse 1.

Als je op zoek bent naar een dekbed dat geschikt is voor gebruik in de lente en de herfst, en ook voor milde winters, dan is een dekbed met warmteklasse 2 een uitstekende keuze. De vulling van deze dekbedden kan variëren, zoals dons, veren, wol, of synthetische materialen, maar ze zijn allemaal ontworpen om een goede balans te bieden tussen isolatie en ademend vermogen.

Een dekbed met warmteklasse 2 kan ook geschikt zijn voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen of voor slaapkamers met een gematigde temperatuur. Als je echter in een kouder klimaat woont of gevoelig bent voor kou, dan kan een dekbed met een hogere warmteklasse, zoals warmteklasse 1, meer geschikt zijn om je in de winter warm te houden.

Het is altijd belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en slaapomstandigheden bij het kiezen van een dekbed. Warmteklasse 2 is een veelzijdige keuze die aan de behoeften van veel mensen voldoet, maar het is essentieel om te overwegen wat het beste bij jou en je slaapkamer past.

Dekbed 160 x 200: Warmteklasse 3

Een dekbed met warmteklasse 3 is geschikt voor milde omstandigheden en biedt lichte isolatie. Het is ontworpen om je comfortabel warm te houden tijdens de warmere nachten in de lente, zomer en vroege herfst. Een dekbed met warmteklasse 3 is dus ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen of voor gebruik in een slaapkamer met een gematigde temperatuur.

Als je op zoek bent naar een dekbed dat het hele jaar door kan worden gebruikt in een gematigd klimaat, maar dat niet te zwaar of te warm is, dan is een dekbed met warmteklasse 3 een goede keuze. De vulling van deze dekbedden kan verschillen, zoals dons, veren, wol, of synthetische materialen, maar ze zijn allemaal ontworpen om een lichtere isolatie te bieden.

Het is belangrijk om te onthouden dat individuele behoeften kunnen variëren, en sommige mensen kunnen zich nog steeds te warm voelen met een dekbed van warmteklasse 3, vooral als ze het snel warm hebben tijdens het slapen. In dat geval kan een dekbed met warmteklasse 2 of zelfs warmteklasse 1 meer geschikt zijn voor jouw persoonlijke voorkeuren.

Bij het kiezen van een dekbed is het essentieel om rekening te houden met je eigen slaapbehoeften, het klimaat waarin je woont en de temperatuur in je slaapkamer. Warmteklasse 3 is ideaal voor mensen die een lichtere isolatie wensen en het hele jaar door een comfortabel dekbed willen gebruiken.

Dekbed 160 x 200: Warmteklasse 4

Een dekbed met warmteklasse 4 is geschikt voor zeer warme omstandigheden en biedt minimale isolatie. Het is ontworpen om je koel te houden tijdens de hete zomernachten. Een dekbed met warmteklasse 4 is ideaal voor gebruik in een warm klimaat of voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Als je op zoek bent naar een dekbed specifiek voor de zomermaanden, dan is een dekbed met warmteklasse 4 de beste keuze. Deze dekbedden hebben meestal een zeer lichte vulling, zoals katoen of synthetische materialen, waardoor ze luchtig en ademend zijn.

Een dekbed met warmteklasse 4 is echter niet geschikt voor gebruik in de koudere seizoenen, omdat het niet voldoende warmte biedt voor de herfst of winter. Als je een dekbed voor het hele jaar door wilt, dan is het raadzaam om te kiezen voor een dekbed met een hogere warmteklasse, zoals warmteklasse 2 of 3, voor meer isolatie.

Het is altijd belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke slaapbehoeften en het klimaat waarin je woont bij het kiezen van een dekbed. Warmteklasse 4 is specifiek ontworpen voor warme nachten en kan je helpen comfortabel te slapen tijdens de zomermaanden.

Kies de juiste warmteklasse op basis van je voorkeur!

Het is belangrijk om de warmteklasse te kiezen op basis van je persoonlijke voorkeur en de temperatuur in je slaapkamer.

Kwaliteit dekbed 160 x 200

Bij het kiezen van een dekbed van 160 x 200 is het ook belangrijk om te letten op de kwaliteit van het dekbed. Een hoogwaardig dekbed gaat langer mee en biedt betere prestaties.

Let bij aanschaf op de stiksels en afwerking

Let bij de aanschaf op de stiksels en de afwerking van het dekbed. Een goed gemaakt dekbed heeft gelijkmatige stiksels die voorkomen dat de vulling verschuift. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voorkomt koude plekken.

Controleer het materiaal van de tijk

Controleer ook het materiaal van de tijk (de buitenste laag van het dekbed). Een hoogwaardige tijk is dicht geweven en zorgt ervoor dat de vulling niet naar buiten kan komen.

Lees beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers

Daarnaast kan het ook nuttig zijn om beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers te lezen om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit en prestaties van het dekbed.

Kies de juiste maat dekbed 160 x 200 overtrek

Ten slotte is het belangrijk om de juiste maat dekbedovertrek te kiezen voor een dekbed van 160 x 200. Een dekbedovertrek in dezelfde maat zorgt ervoor dat het dekbed goed past en dat er voldoende ruimte is om het beddengoed stevig vast te maken.

Welke maat dekbed 160×200?

Bij een bed met de afmetingen 160×200 cm wordt meestal een tweepersoons dekbed gebruikt. Een tweepersoons dekbed heeft over het algemeen een standaardafmeting van 200×200 cm. Deze afmeting zorgt ervoor dat het dekbed voldoende ruimte biedt om het hele bed te bedekken en beide gebruikers comfortabel te houden.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het dekbed groot genoeg is om aan beide zijden van het bed te hangen, zodat beide personen voldoende bedekking hebben. Een dekbed van 200×200 cm zorgt voor een goede pasvorm op een bed met de afmetingen 160×200 cm.

Bij het kiezen van een dekbedovertrek voor een tweepersoons dekbed is het ook belangrijk om te controleren of het overeenkomt met de afmetingen van het dekbed. Een dekbedovertrek voor een tweepersoons dekbed heeft meestal een afmeting van 200×200 cm, zodat het perfect past bij het dekbed.

Hoe groot dekbed 160×200?

Voor een bed met de afmetingen 160×200 cm wordt meestal een tweepersoons dekbed gebruikt. Een tweepersoons dekbed heeft doorgaans een standaardafmeting van 200×200 cm. Deze maat zorgt ervoor dat het dekbed voldoende ruimte biedt om het hele bed te bedekken en beide gebruikers comfortabel te houden.

Met een dekbed van 200×200 cm kun je ervoor zorgen dat het dekbed aan beide zijden van het bed hangt, waardoor beide personen voldoende bedekking hebben. Dit formaat dekbed biedt een goede pasvorm voor een bed met de afmetingen 160×200 cm.

Bij het kiezen van een dekbedovertrek voor een tweepersoons dekbed is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het overeenkomt met de afmetingen van het dekbed. Een dekbedovertrek voor een tweepersoons dekbed heeft meestal een afmeting van 200×200 cm, zodat het perfect past bij het dekbed.

4 Seizoenen dekbed 160×200

Een 4-seizoenen dekbed met de afmetingen 160×200 cm is een uitstekende keuze voor een bed van die grootte. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die je apart of samen kunt gebruiken, afhankelijk van het seizoen en de gewenste warmte.

Het 4-seizoenen dekbed bestaat meestal uit een dunner zomerdekbed en een dikker herfst/lente-dekbed, die je aan elkaar kunt bevestigen voor extra warmte in de winter. Het dunne zomerdekbed heeft vaak een lagere warmteklasse (bijvoorbeeld warmteklasse 4), terwijl het dikkere dekbed een hogere warmteklasse heeft (bijvoorbeeld warmteklasse 2).

Door de twee dekbedden samen te voegen, creëer je een warm en isolerend dekbed met een hogere warmteklasse (bijvoorbeeld warmteklasse 1), dat geschikt is voor de koude wintermaanden. In de lente en herfst kun je het dikkere dekbed alleen gebruiken, terwijl je in de zomer het dunne dekbed kunt gebruiken voor een lichtere en koelere slaapervaring.

Beste dekbed algemeen: Matt Sleeps dekbed

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en ons welzijn. Één van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede nachtrust is het juiste dekbed. Matt Sleeps biedt een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Bij Matt Sleeps kun je kiezen uit diverse afmetingen zoals 140×200, 200×200 en 220×240. 

Het dekbed bestaat uit een vulling van microvezels die zijn gerecycled. Het is licht van gewicht en extra dun. De tijk is van katoen met een mix van tencel. Katoenen dekbedden zijn ademend en geschikt voor mensen met allergieën. Synthetische dekbedden zijn gemakkelijk te onderhouden en wasbaar. 

Een voordeel van een Tencel dekbed is dat het gemaakt is van een duurzaam materiaal. Tencel wordt geproduceerd uit houtpulp van eucalyptusbomen, die snel groeien en weinig water nodig hebben. Het productieproces van Tencel is milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld katoen, omdat het gebruik maakt van een gesloten circuitsysteem waarbij oplosmiddelen worden gerecycled.

Daarnaast heeft een Tencel dekbed ook enkele andere voordelen:

Zachtheid

Tencel heeft een zijdezachte textuur en voelt comfortabel aan op de huid. Het dekbed biedt een luxe en zachte slaapervaring.

Ademend vermogen

Tencel heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen, waardoor het vocht effectief absorbeert en afvoert. Dit helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en zorgt voor een droog en comfortabel slaapklimaat.

Hypoallergeen

Tencel is van nature hypoallergeen en heeft antimicrobiële eigenschappen. Dit maakt het dekbed geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige huid, omdat het de groei van bacteriën en huisstofmijt remt.

Milieuvriendelijk

Zoals eerder vermeld, is Tencel een duurzaam materiaal dat wordt geproduceerd met respect voor het milieu. Het is biologisch afbreekbaar en heeft een lage impact op het ecosysteem.

Duurzaamheid

Tencel is een sterke vezel die lang meegaat. Het dekbed kan jarenlang meegaan zonder zijn kwaliteit te verliezen, waardoor het een goede investering is op de lange termijn.

Het dekbed heeft ook een 3d mesh rand, wat de ventilatie ten goede komt. Ten slotte zitten er lusjes aan waardoor je je beddengoed vast kunt zetten. Zo valt het niet meer eruit.

Het is belangrijk op te merken dat individuele ervaringen en voorkeuren kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om persoonlijk onderzoek te doen en verschillende opties te proberen voordat je een dekbed aanschaft. 

Deken | Voor elke slaper het beste slaapcomfort | Matt
5.0
€129,00

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en ons welzijn. Één van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede nachtrust is het juiste dekbed. Matt Sleeps biedt een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Pros:
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen

Dekbed 160 x 200: Top 3

Hieronder volgt een Top 3 van de beste dekbedden 160 x 200 van dit moment.

1. LILLA24 Luxe 4 seizoenen dekbed 160×200 cm

Het LILLA24 Luxe 4 seizoenen dekbed 160×200 cm biedt het hele jaar door comfort en is speciaal ontworpen voor mensen met allergieën. Het dekbed bestaat uit twee delen: een zomerdekbed en een winterdekbed, die je samen kunt voegen voor een extra warm dekbed in de koudere maanden.

Het zomerdekbed is licht en luchtig, perfect voor warme zomernachten. Het biedt minimale isolatie en houdt je koel en comfortabel tijdens de hete seizoenen. Het winterdekbed daarentegen heeft een dikkere vulling die zorgt voor uitstekende warmte-isolatie tijdens de koude wintermaanden.

Het feit dat het dekbed anti-allergie is, maakt het een goede keuze voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Het materiaal van het dekbed is waarschijnlijk hypoallergeen en zorgt ervoor dat huisstofmijt, schimmels en andere allergenen geen kans krijgen om zich op te hopen.

Een bijzonder voordeel van dit dekbed is dat je het 30 dagen kunt uitproberen met proefslapen. Dit betekent dat je het dekbed kunt testen en ervaren of het aan jouw verwachtingen voldoet. Als je niet tevreden bent, kun je het binnen 30 dagen retourneren en krijg je waarschijnlijk je geld terug.

Met het LILLA24 Luxe 4 seizoenen dekbed heb je dus de flexibiliteit om je slaapcomfort aan te passen aan de verschillende seizoenen. Het biedt zowel lichtgewicht verkoeling in de zomer als warmte en comfort in de winter, en is geschikt voor mensen met allergieën. Het proefslapen geeft je extra gemoedsrust bij het maken van je keuze.

LILLA24 Luxe 4 seizoenen dekbed | 160x200 cm - 30 dagen proefslapen - Anti allergie met twee delen
4.5
€50,95

Het LILLA24 Luxe 4 seizoenen dekbed 160x200 cm biedt het hele jaar door comfort en is speciaal ontworpen voor mensen met allergieën. Het dekbed bestaat uit twee delen: een zomerdekbed en een winterdekbed, die je samen kunt voegen voor een extra warm dekbed in de koudere maanden.

Pros:
 • Voorkomt overmatig zweten
 • Hotelkwaliteit
 • Ideaal voor in de winter

2. LILLA24 bamboe zomerdekbed 160×200

Het LILLA24 bamboe zomerdekbed in de maat 160×200 cm is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens warme zomernachten. Het is een twijfelaar dekbed, wat betekent dat het geschikt is voor een twijfelaar bed. Met warmteklasse 4 biedt dit dekbed minimale isolatie en houdt het je koel en comfortabel in hete zomerse omstandigheden.

Een opvallende eigenschap van dit dekbed is dat het gemaakt is van bamboe. Bamboe staat bekend om zijn ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor warme weersomstandigheden. Het bamboe zomerdekbed zorgt voor een aangename luchtstroom en houdt je fris terwijl je slaapt.

Bovendien is dit dekbed anti-allergisch, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met allergieën. Het materiaal is waarschijnlijk hypoallergeen en voorkomt dat allergenen, zoals huisstofmijt en schimmels, zich ophopen in het dekbed.

Dankzij de warmteklasse 4 is dit dekbed perfect afgestemd op de behoeften van warme zomernachten. Als je een licht en luchtig dekbed zoekt dat je koel houdt tijdens de hitte, dan is het LILLA24 bamboe zomerdekbed in 160×200 cm een uitstekende keuze voor jou.

LILLA24 bamboe zomerdekbed 160×200 – Twijfelaar dekbed – Warmteklasse 4 – Anti-allergisch
3.5
€47,95

Het LILLA24 bamboe zomerdekbed in de maat 160x200 cm is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens warme zomernachten. Het is een twijfelaar dekbed, wat betekent dat het geschikt is voor een twijfelaar bed. Met warmteklasse 4 biedt dit dekbed minimale isolatie en houdt het je koel en comfortabel in hete zomerse omstandigheden.

Pros:
 • 140 x 200 centimeter
 • Eenpersoons dekbed
 • Perfect voor de lente en zomer

3. Mister Sandman – Soft dekbed – Zomer dekbed 160×200

Het Mister Sandman Soft zomer dekbed in de maat 160×200 cm is een licht en comfortabel dekbed dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de zomer. Het is een eenspersoons dekbed, wat betekent dat het geschikt is voor een eenpersoonsbed.

Dit zomer dekbed is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een dekbed dat niet te warm is tijdens warme zomernachten. Het biedt minimale isolatie en houdt je koel en comfortabel, zelfs op de heetste nachten. Het is ideaal voor gebruik in de warmere seizoenen en voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Een belangrijke eigenschap van het Mister Sandman Soft zomer dekbed is dat het anti-allergie is. Het is waarschijnlijk gemaakt van hypoallergeen materiaal en voorkomt dat allergenen, zoals huisstofmijt en schimmels, zich ophopen in het dekbed. Dit maakt het een goede keuze voor mensen met allergieën.

Bovendien is dit dekbed geschikt voor het hele jaar door, dus je kunt het ook gebruiken in de lente of herfst wanneer het niet te koud is. Als je op zoek bent naar een licht, anti-allergie zomer dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden, dan is het Mister Sandman Soft dekbed in 160×200 cm een uitstekende keuze voor jou.

Mister Sandman - Soft dekbed - Zomer dekbed 160x200 - Anti Allergie dekbed - Geschikt voor het hele jaar - Eenspersoons dekbed
3.5
€24,90

Het Mister Sandman Soft zomer dekbed in de maat 160x200 cm is een licht en comfortabel dekbed dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de zomer. Het is een eenspersoons dekbed, wat betekent dat het geschikt is voor een eenpersoonsbed.

Pros:
 • 100% polyester
 • Goede thermische eigenschappen
 • Licht en comfortabel

Conclusie: Dekbed 160 x 200

We kunnen de conclusie trekken dat het dekbed met de afmetingen 160 x 200 een uitstekende keuze is voor een comfortabele en gezellige nachtrust.

Het formaat van 160 x 200 centimeter is geschikt voor een tweepersoonsbed en biedt voldoende ruimte voor één persoon of voor twee personen die graag dicht bij elkaar slapen. Dit maakt het dekbed ideaal voor koppels, gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een ruimer dekbed zonder te kiezen voor een kingsize bed.

Een ander voordeel van deze afmetingen is dat het dekbed gemakkelijk in de meeste standaard dekbedovertrekken past, waardoor het verwisselen en wassen van het beddengoed eenvoudiger wordt.

Bovendien is het belangrijk om te overwegen welk type vulling het beste bij uw behoeften past. Dekbedden met verschillende vullingen, zoals dons, synthetische materialen of wol, kunnen allemaal een ander niveau van warmte en comfort bieden. Afhankelijk van het seizoen en uw persoonlijke voorkeuren, kan een bepaald type vulling beter geschikt zijn.

Ten slotte is de kwaliteit van het dekbed van groot belang voor een goede nachtrust. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat het dekbed duurzaam is en jarenlang meegaat zonder aan comfort in te boeten.

Een dekbed van 160 x 200 centimeter biedt het perfecte evenwicht tussen ruimte en gezelligheid voor een goede nachtrust, zowel voor individuen als voor koppels. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaand dekbed en het juiste type vulling, kunt u genieten van een comfortabele en ontspannen slaapervaring gedurende vele nachten.

Bedtwijfelaars Favoriet
 
 
 
5.0
4.5
3.5
3.5
€129,00
€50,95
€47,95
€24,90
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
 • Voorkomt overmatig zweten
 • Hotelkwaliteit
 • Ideaal voor in de winter
 • 140 x 200 centimeter
 • Eenpersoons dekbed
 • Perfect voor de lente en zomer
 • 100% polyester
 • Goede thermische eigenschappen
 • Licht en comfortabel
Bedtwijfelaars Favoriet
5.0
€129,00
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
4.5
€50,95
 • Voorkomt overmatig zweten
 • Hotelkwaliteit
 • Ideaal voor in de winter
3.5
€47,95
 • 140 x 200 centimeter
 • Eenpersoons dekbed
 • Perfect voor de lente en zomer

Waar ben je naar op zoek?