Het beste matras voor zwaardere mensen

Het beste matras voor personen die wat zwaarder zijn? Hieronder lees je de tips.

Een nieuw matras kopen is een aanschaf waarbij veel factoren een rol spelen. Je gewicht is daar ook onderdeel van uiteraard. Matrassen verschillen ook in samenstelling voor zwaardere mensen, zwaarlijvigheid of als er sprake is van Obesitas. Of een matras voor grote, vaak lange mensen die van nature al zwaarder wegen vanwege hun bouw.

Veel matrassen kunnen tot 120 kg, er zijn ook matrassen die tot 200 kg kunnen. Houd bij de aanschaf van een matras ook hierbij rekening met de verschillen in gewicht met je partner.

 

Handleiding matras kopen voor zware mensen

Of u nu online winkelt of in de winkel, er zijn een aantal factoren die van cruciaal belang zijn voor overgewicht of grote slapers. Terwijl je begint aan je onderzoeks- en winkelervaring, moet je ervoor zorgen dat je alle volgende factoren in overweging neemt. Deze factoren en eigenschappen zijn van cruciaal belang en de aanschaf van een matras met deze eigenschappen zorgt voor de beste nachtrust voor zware mensen.

Een belangrijke opmerking – ‘zwaar’, ” groot ‘en’ overgewicht ‘is een beetje algemeen. Voor het doel van deze handleiding worden alle drie van deze termen beschouwd als slapers van meer dan 90 kilo. Alle hieronder besproken matrassen kunnen tot 130 kilo ondersteunen, sommige matrassen zelfs meer.

Dikte van de matras

Dit lijkt vanzelfsprekend, maar matrasdikte is een onderwerp dat veel mensen over het hoofd kunnen zien. Voor zwaardere slapers, moet u op zoek naar een matras die minstens 20cm dik of dikker is. Waar je echt naar op zoek bent in deze dikkere matrassen is de ondersteuning voor diepe compressie. Zwaardere slapers (of u nu te zwaar bent of gewoon groter) zorgen voor een grotere druk op de matras en veel dunnere matrassen schieten tekort in het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft.

Stevigheid van de matras

De stevigheid van uw nieuwe matras moet worden bepaald door wat voor soort slaaptype u bent. Raadpleeg, als u dat nog niet hebt gedaan, eerst de stevigheid van uw matras. Of matras merk waar u interesse in heeft. De meeste zwaardere slapers hebben de neiging om een ​​matras te verkiezen boven de middelmatige tot middelzware kant.

Bij het overwegen van de juiste stevigheid voor u is de belangrijkste factor die u moet aanpakken uw gewicht met betrekking tot de stevigheid en het gevoel. Hoe zwaarder je bent, hoe dieper en meer uitgesproken je wegzakt in het matras.

Over het algemeen ervaart u, als u zwaarder bent dat u verder wegzakt. Dat is niet altijd goed. Want je wervels moeten recht liggen.

Edge-ondersteuning

Om zeker te zijn van de beste matras voor zwaardere, grotere en / of overgewicht mensen, moet u ook de randondersteuning overwegen. Matrassen worden meestal gebruikt om ’s nachts te slapen, maar je bed kan ook overdag veel rollen spelen. Randondersteuning kan ook belangrijk zijn voor sex.

Als laatste, naast het eenvoudig op de rand van de matras liggen, zal een matras met sterke en stabiele randen helpen om significante inzakkende of ineenstorting te voorkomen wanneer u bij de rand van de matras slaapt.

De beste tip voor matrassen voor zwaardere mensen

Bodysupport is waar het hier om draait. Zorg dat je niet een te zacht matras hebt waar je in wegzakt. Maar ga liever voor een iets harder/steviger matras.

 

De beste tip voor zwaardere stellen

Slaap je samen? Heb je een groot gewichtverschil met je partner? Ga voor twee losse matrassen. Het wordt al snel onmogelijk om allebei erg comfortabel te slapen als je veel verschilt in gewicht.

 

De beste matras

Op dit vlak stellen we ook het matras Matt Sleeps als beste traagschuim matras voor zwaardere slapers.  Dit omdat het matras hard kan worden gemaakt wat belangrijk is voor zwaardere slapers. Je kunt het matras ook thuis proberen.